10.7 C
Zagreb
Petak, 1 ožujka, 2024

Svi bi rušili HDZ-e da bi postali HDZ-e!

Već danima pratimo spektakl kroz medije i društvene mreže koji se odvija oko izbora GLAVNOG DRŽAVNOG ODVJETNIKA!

Možemo se prisjetiti prethodnih kandidata koji su bili predlagani i birani, no nikada prije nije bila ovako agresivna kampanja kao što je sada protiv Ivana Turudića.

Iako je HDZ-ov prijedlog daleko od savršenstva, ima puno mana i nedostataka, ipak je daleko manje opasan za opstojnost i suverenitet nego oni koji žele postati HDZ-e.

Vidljivo je da većinu medijskih napada generira stroj smješten na Pantovčaku. S domišljatošću i već prikupljenim iskustvom, njihov glavni cilj postaje stvaranje konflikata, jer to je ono što narod voli gledati.

Dovoljno je samo prisjetiti se tko je naredio brutalni napad na branitelja u crkvi sv. Marka i tko je doveo branitelje do stanja podizanja šatora u Savskoj. Sve upućuje na to da ORIJUNA provodi hajku protiv Ivana Turudića.

Svjesni devastacije DRŽAVNOG ODVJETNIŠTVA, suočeni s dolaskom čovjeka koji ima autoritet, iskustvo, kompetenciju i što im najviše smeta, domoljub je i voli ovu državu.

Strah od uspostavljanja reda tamo gdje su korijeni bivše države postaje sve očitiji. Bilo bi zanimljivo čuti iskreno mišljenje gospodina Nobila…

Zanimljivo je zašto mediji nikako ne spominju predmete Ivana Turudića  kao što su Blaženi Alojzije Stepinac, Ivo Sanader, Perković i Mustać.

Uvjereni smo kako bi gađanima bi bilo zanimljivo čitati korespondenciju i poruke kako komuniciraju takozvani ljevičari.

Ostaje samo pitanje koriste li oni telefone ili se služe kuririma ili golubovima pismonošama.

No, vjerojatnije je da su dobro organizirani i drže se zajedno! Te nisu podijeljeni kao što je podjela kod građana koji prate i simpatiziraju politiku od centra na desno.  

 

Urednik Nikolina B.

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime
Pratite nas

933ObožavateljiLajkaj
3,871SljedbeniciSlijedi
950PretplatniciPretplatiti

Zadnje Objave