10.7 C
Zagreb
Petak, 1 ožujka, 2024

Možemo priredio noćni party u čast Ivana Turudića!

Vesela Party družina koja sebe lažno predstavlja kao sposobnu za sve koja MOŽE sve, dok u stvarnosti nije u stanju postići ništa osim legalnog uzimanja novca iz proračuna, licemjernog predstavljanja i obećavanja bez ikakvih stvarnih rezultata od kada su se domogli vlasti u Zagrebu.

Sinoćnje okupljanje te party ekipe, koristeći situaciju oko imena Ivana Turudića, služilo je samo kao groteskni prikaz njihove nesposobnosti i oholosti – jedino što su uspjeli je pozirati ispred crkve sv. Marka gdje mnogi građani nisu u mogućnosti pristupiti jer tamo cijelu noć party raditi samo ekipa koja MOŽE, iznad zakona i pravila koja vrijede za obične građane.

Taj cirkus od party prosvjeda samo je još jedan u nizu njihovih besmislenih pokušaja da se istaknu u ovoj izbornoj godini.

Iskreno se nadamo da će građani na nadolazećim izborima izolirati (pojavu) zvana politička opcija “Možemo”, u Zagrebu je vidljivo što oni mogu.

Ne mogu ništa osim ponuditi lažna obećanja zbog kojih već sad vidljivo Zagreb pati. Građani nisu njih birali zbog njihovih stvarnih sposobnosti, već tek kao manje zlo u nadi da da daju glas za promjenu i kako to biva glasamo protiv starih za ove nove ispravne!

Hrvatski narod ne smije više biti žrtva njihove demagogije i manipulacije.

Ako vas ovaj put prevari njihova jeftina retorika, riskiramo da postanemo robovi njihove bezidejne i destruktivne politike. Odbacujemo „SUVERENIZAM“ i prepuštamo se „GLOBALISTIČKOM“ zlu!

Osvijestite se jer na lokalnim izborima puno je bilo ispravnih i poštenih osoba samo da bi mogli sastaviti liste. Nemojte ovaj put opet dozvoliti da vas prevara!

Sljedeća prilika za prave promjene tek je 2028. godine.

Urednik Nikolina B.

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime
Pratite nas

933ObožavateljiLajkaj
3,871SljedbeniciSlijedi
950PretplatniciPretplatiti

Zadnje Objave