8.5 C
Zagreb
Utorak, 23 travnja, 2024

Postani član samo za jednu minutu!

Očekivali smo da Hrvatskom narodu bude ponuđena mogućnost da postane član stranke u roku od 59 sekundi!

Tako je zasjala nova politička nada i spasitelj svih Hrvata – Ivica Todorić! Optimističan je i uvjerljiv kada kaže: “JA”, “JA”, “JA”, i samo ja idem da pobijedim HDZ. Koji to HDZ gospodin Todorić ide da pobjedi?

Onaj isti Todorić koji je paralelno uz pomoć HDZ-a i SDP-a održavao i servisirao AGROKOR dok je bio na čelu svega. Malo ispada neukusno i uvredljivo kada kaže da nema tko neće glasati za njega i njegovu novoosnovanu stranku! Mišljenja smo da stranka “ZAJEDNO ZA HRVATSKU” samo je još jedna u nizu obmana koja se sprema napaćenom HRVATSKOM NARODU jer kada se dublje pogleda to je osobna igra pojedinaca i samo neka njima znana ofanziva kroz politički prostor.
Postavljamo pitanje gdje je bio gospodin Todorić zadnjih 25 godina da nije vidio stanje u Hrvatskoj?
Zar je stvarno moguće da Hrvatska ima problem s KORUPCIJOM, KRIMINALOM I MALIM PLAĆAMA još od kada je gospodin Todorić ostao bez AGROKORA? 
Gdje je sve te godine prije bio i zašto nije digao svoj glas koji danas diže? Možemo ipak razumjeti da se čovjek osvijestio nakon teških dana koji su iza njega i gdje je jedva iz mjeseca u mjesec preživljavao i prehranjivao se! Ali ipak ostaje jedno jednostavno pitanje – jeli nema niti jedne političke stranke koja ima infrastrukturu kojoj se takvi ljudi mogu priključiti i dati svoj obol? Možemo se samo nadati da će pojedinci shvatiti da stranke nisu poduzeća i da narod nije njihova igračka!
Kako se osobe takvoga kalibra nisu sjetile PRIVATIZACIJE pa rekonstruirale neku od stranaka i vratile ju u vrh kao što su to radili u doba privatizacije!
Možda su shvatili da teško mogu otimati stare Hrvatske političke brendove te da nisu dostojni ili se srame biti domoljubi i spustiti se na teren među svoj narod.
Njima ostaju samo društvene mreže i zapjevati koji put “SUDE MI” i tako čekati da nekom emocijom pridobiju glas i koji mandat!
Kako god bilo, ovakve pojave štete zajedništvu i ostvarenju cilja da Hrvatska konačno postane uređena zemlja! Bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi to gospodin Todorić vodio državu kad svi znademo da se samo vrh mijenja, a svi ostali ostaju kapilarno u sustavu!
Ostaj mam za čekati hoće li Vujnovac osnovati uskoro stranku ili čeka izbore 2028.

Urednik Lili D.

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime
Pratite nas

933ObožavateljiLajkaj
3,871SljedbeniciSlijedi
950PretplatniciPretplatiti

Zadnje Objave