10.7 C
Zagreb
Petak, 1 ožujka, 2024

OVČARA ZLOČIN BEZ KAZNE

Poštovani posjetitelji našeg portala,

Ponosno vam predstavljamo poziv za sudjelovanje u izuzetno važnom i relevantnom događaju, Okruglom stolu pod nazivom “Ovčara – Zločin bez kazne”, koji organizira UDRUGA ZAGREBAČKI DRAGOVOLJCI BRANITELJI VUKOVARA. Naša temeljna dužnost prema žrtvama i svima koji se bore za istinu je promicanje i poticanje naše zajedničke svijesti o neizrečenim istinama.

Na ovom Okruglom stolu, ugledni govornici i stručnjaci poput Nikole Kajkića, prof. dr. sc. Nade Šikić, dr. sc. Ane Filko, Tanje Domazet Belobrajdić, prof. dr. sc. Josipa Jurčevića, pod moderacijom Zorice Gregurić, okupit će se kako bi produbili razgovor o pitanju (ne)procesuiranja ratnog zločina počinjenog na Ovčari, čak 32 godine nakon tog tragičnog događaja. Cilj ovog Okruglog stola je potaknuti dijalog koji sve više opterećuje kako hrvatsku, tako i međunarodnu javnost.

Pozivamo vas da se pridružite ovom značajnom događaju i zajedno doprinesemo rasvjetljavanju ovog tragičnog dijela povijesti. Vaša podrška i angažman su ključni za postizanje pravde i istine. Vidimo se na Okruglom stolu “Ovčara – Zločin bez kazne”.

ULAZ SLOBODAN!
Poziv prenosimo u cjelosti!

UDRUGA ZAGREBAČKI DRAGOVOLJCI BRANITELJI VUKOVARA

poziva vas na Okrugli stol

OVČARA – ZLOČIN BEZ KAZNE
11. studenog 2023. u 13 sati
HVIDRA Zagreb, Slovenska 21, Zagreb

Na Okruglom stolu će govorit:
Nikola Kajkić
prof.dr.sc Nada Šikić
dr.sc. Ana Filko
Tanja Domazet Belobrajdić
prof.dr.sc. Josip Jurčević

Moderatorica: Zorica Gregurić

Ulaz slobodan.

Cilj Okruglog stola jest potaknuti razgovor vezan uz (ne)procesuiranje ratnog zločina počinjenog na Ovčari od kojeg prošlo čak 32 godine. Tako dajemo doprinos temi koja sve više opterećuje hrvatsku, ali i međunarodnu javnost.

Urednik Nikolina B.

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime
Pratite nas

933ObožavateljiLajkaj
3,871SljedbeniciSlijedi
950PretplatniciPretplatiti

Zadnje Objave