10.7 C
Zagreb
Petak, 1 ožujka, 2024

“Nova Era u Hrvatskoj Politici: Iz Domovinskog Pokreta Moćna Alternativa”

Uzbudljiva vijest trese hrvatsku političku scenu ovog vikenda – okuplja se nova politička opcija koja obećava ozbiljno uzdrmati dosadašnji politički status quo. Iz neslužbenih izvora saznajemo da jezgru ove nove opcije čine članovi koji su nekada bili ključna podrška Miroslavu Škori u Domovinskom pokretu.

Na čelu ove nove političke snage su Ružica Vukovac i Ante Prkačin, dva nezavisna saborska zastupnika koji su već pokazali svoju neovisnost i hrabrost u politici.
Ružica Vukovac, poznata po svojoj beskompromisnoj borbi za poljoprivredu, donosi svoje bogato iskustvo na političku scenu, dok Ante Prkačin donosi svoju stručnost, iskustvo i mudrost stečenu u politici.

No, tu nije kraj. Darijo Žepina, organizacijski tajnik koji je stvarao teren Domovinskog pokreta Miroslava Škore, koji je do ostavke Miroslava Škore bio glavni tajnik DP-a i najbliži suradnik Miroslava Škore, sada se priključuje ovoj novoj inicijativi, čime dodaje političku težinu ovom projektu. Dr. Herman Vukušić, poznat po svojim analitičkim sposobnostima i stručnosti iz područja psihijatrije bavi se temama “RODNE IDEOLOGIJE” te Nikola Kajkić, čiji je glas odjeknuo na političkoj sceni, a posebno što svojim djelovanjem zadaje glavobolje premijeru. Još se tu spominju zapažene osobe iz političkog života ali nam izvor nije otkrio detalje! Daje se naslutiti značaj ove ozbiljne političke ekipe koja ima što mnogima nedostaje, ima glavu i rep.

Ostanite s nama jer će osnivanje ove nove političke opcije sigurno privući pažnju javnosti, analitičara i političkih konkurenata. Ostaje za vidjeti kako će reagirati sada nezavisni vječnici koji su isto napustili Domovinski pokret!
Nova era na hrvatskoj političkoj sceni je upravo počela, a samo vrijeme će pokazati kakve će promjene donijeti u političkom životu.

Urednik Nikolina B.

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime
Pratite nas

933ObožavateljiLajkaj
3,871SljedbeniciSlijedi
950PretplatniciPretplatiti

Zadnje Objave