8.3 C
Zagreb
Petak, 1 ožujka, 2024

Nikola Kajkić: „LJEPOSAVA STANIMIROVIĆ KRIVOTVORILA I LAŽIRALA SMRTNI LIST!“

“Koja normalna i uređena država bi sebi dozvolila ovako nešto kada se radi o vlastitom narodu? Pitamo se postoji li još i jedna samostalna država koja je priznata od svijeta da se ovako odnosi prema svom narodu i svojim žrtvama. Postavljamo si puno puta pitanje zašto Hrvatsku napuštaju cijele porodice, a ne samo pojedinci? Kako pratimo rad gospodina Nikole Kajkića, svaka njegova tema toliko je bolna za narod te izaziva stres toliko dubok kod naroda. Pitamo se kolike traume ovaj posao ostavlja na samoga gospodina Kajkića? Zašto nam država stoji u okovima i tko su ti koji imaju pravo mučiti svoj narod? I onda uvijek isti odgovor – neka institucije rade svoj posao! „Vidimo kako rade!”

Pogledajte i sami procijenite:

IVAN BURIK 08.10.1991-08.10.2023.

Dana 08. listopada 1991. godine, prije 32 godine, u mjestu Tovarnik okupiranom od strane četnika i JNA, (ubijen je jedini svećenik u Domovinskom ratu), tovarnički župnik, mučenik, vlč. Ivan Burik.

Zašto službe nisu uspjele danas otkriti i procesuirati počinitelje????

Znate li da se ti zločinci nikada za ovo zlo nisu odgovarali???

Vrijeme je da Vam otkrijem tko su oni, naravno sa dokazima!

Danas će se saznati istina !

[the_ad_group id=”83″]

Dok narod naivno vjeruje HDZ-u koji koalira sa SDSS-om a koji prikriva ratne zločince, borba je na nama da ih prokažemo i otkrijemo istinu!

Piše: Nikola Kajkić izvor fb

Urednik Nikolina B.

Povezani članci

2 KOMENTARI

  1. Hvala Vam Nikola što otkrivate istinu i ne dozvoljavate da zaborav prekrije četničke laži i zločine. Sve ih treba dovesti pred lice pravde.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime
Pratite nas

933ObožavateljiLajkaj
3,871SljedbeniciSlijedi
950PretplatniciPretplatiti

Zadnje Objave