10.7 C
Zagreb
Petak, 1 ožujka, 2024

Malo poštovanja i iskrenosti prema onome tko je otkrio ovu aferu i jedini prijavio slučaj GORDAN GRLIĆ RADMANA!

Nikola Kajkić: Gospodo političari iz oporbe!

Malo poštovanja i iskrenosti prema onome tko je otkrio ovu aferu i jedini prijavio slučaj GORDAN GRLIĆ RADMANA!

Ne skupljajte bodove na tuđem radu i tuđoj muci! Već surađujte!

Ovim putem, prenosimo važnu poruku političarima iz oporbe danas. U ovoj epizodi političke scene, želimo izraziti našu zahvalnost i priznanje osobi koja je hrabro istupila i otkrila aferu u kojoj je protiv Gordana Grlić Radmana pokrenut postupak na inicijativu Nikole Kajkića. To je trenutak u kojem trebamo pokazati poštovanje i iskrenost prema nesebičnom trudu gospodina Kajkića.

Važno je napomenuti da su neki političari iz oporbenih stranaka pokušavali pridobiti političke bodove na temelju tuđeg rada i odricanja. “Jel problem zajednički razotkrivati i rješavati probleme”?
Sjećam se trenutka komunikacije kada su tvrdili kako nema elemenata za ovu aferu, čak i kad su sugestije dolazile iz redova ozbiljnih političkih opcija. Mislim da sve što je važno za Hrvatsku i njene građane treba koordinirano odrađivati! Govori nam gospodin Kajkić! Danas, smo trebali zajedno istupiti tražiti smjenu, nema potrebe za predstavljanjem pojedinaca kao glavnih protagonista u prepoznavanju problemima i rješenjima istog. Danas Nikola sutra neki Ivan ili Nikola! Bitno je da se DRŽAVA KONAČNO KRENE UREĐIVATI!
Ova situacija podsjeća nas na nedavni slučaj “Dekanić”, gdje su političari iz redova DP-a tvrdili da su sami riješili slučaj na njihovu inicijativu. Takove situacije se u političkoj areni nebi trebale događati!

Ovaj trenutak treba podsjeti na važnost poštenja i suradnje između političkih stranaka radi dobrobiti našeg društva. U konačnici, želimo čuti Nikolu Kajkića kako nam se obraća i osvjetljava put ka boljoj suradnji!

Urednik Nikolina B.

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime
Pratite nas

933ObožavateljiLajkaj
3,871SljedbeniciSlijedi
950PretplatniciPretplatiti

Zadnje Objave