8.3 C
Zagreb
Petak, 1 ožujka, 2024

BILO JEDNOM U HRVATSKOJ, A ŠTO JE DANAS?

IMA LI HRVATSKI NAROD PRAVO BIRATI OSOBU MODERNU, SUVERENU ZA PREDSJEDNIKA DRŽAVE???
Svakodnevno slušamo, gledamo i čitamo o tome kako smo u “SUPER IZBORNOJ GODINI”, ali nameće se pitanje za koga je ova godina – za HRVATSKI NAROD ili pojedince u “SUPER IZBORNOJ GODINI”?
Realno stanje za parlamentarne izbore je manje-više isto: svi su to isti likovi koji će pokušati osvojiti sebi mjesto za naredne 4 godine.
Europarlamentarni izbori imaju drugačiju svrhu za pojedince koji žele ostvariti sebe u Briselu. Tu su stvari manje-više jasne! Ostaje pitanje tko će konačno, nakon dugog perioda, stati na mjesto predsjednika Hrvatske kako bi prestao cirkus koji traje od odlaska dr. Franje Tuđmana.
Mnogi građani kroz komentare zamjeraju prvom predsjedniku Tuđmanu neke poteze koje je napravio, ali kada pogledamo film Jakova Sedlara “BILO JEDNOM U HRVATSKOJ”, trebamo se zapitati kakvi bi bili filmovi o nasljednicima predsjednika dr. Franje Tuđmana.
Posebno bismo svi zajedno trebali razmisliti o liku i djelu sadašnjeg predsjednika i jesmo li zaista takav narod koji zaslužuje takvog predsjednika.
Nepobitno je da sadašnji predsjednik uživa povjerenje velikog dijela građana na što ukazuju ankete. To je tako jer još nema na vidiku osobe koja bi stvarno zastupala državu i narod na način dostojan državnika!
Sve dosad viđeno je gore od cirkusa! Ponašanje, kako se to stručno naziva, “između dva brda” je ponižavanje naroda koji je dao povjerenje “brdu 1” i “brdu 2”. Njima je svakako odlično!
Gledajući film gospodina Sedlara, izaziva tugu i jad kod običnog čovjeka jer se pita nismo li mi trebali napredovati, a ne biti 100 godina iza dr. Franje Tuđmana? Ostaje nam čekati, možda se narod probudi i počne razmišljati na način: “SVE ZA HRVATSKU, HRVATSKU NI ZA ŠTO!”
IMA LI HRVATSKI NAROD PRAVO BIRATI OSOBU MODERNU, SUVERENU ZA PREDSJEDNIKA DRŽAVE???

Urednik Nikolina B.

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime
Pratite nas

933ObožavateljiLajkaj
3,871SljedbeniciSlijedi
950PretplatniciPretplatiti

Zadnje Objave