10.7 C
Zagreb
Petak, 1 ožujka, 2024

VINKO BEGIĆ: PROSLAVA DANA RS-a kao u S. KOREJI!

Sve to što danas gledamo je pod šapama Amerike!

Uz, vojsku Rep.Srpske, policiju, te počasni mimohod ,ovom cirkusu nedostajao je Kim Jong -UN , jer ovakav repertoar viđamo na godišnjici osnutka Sjeverne Koreje……

Pitali smo gospodina Vinka Begića, jednog od osnivača HDZ-a BiH i prvog izabranog gradonačelnika Dervente na prvim višestranačkim izborima u studenom 1990. godine, o njegovoj raznovrsnoj karijeri:

Bio je predsjednik HZ Bosanske Posavine, izabran u svibnju 1992. godine. Obnašao je dužnost zapovjednika ratnog HVO-a Bosanske Posavine od svibnja 1992. do pada većeg dijela Bosanske Posavine u studenome 1992. U razdoblju od početka 1993. do 1996. godine, prema dogovoru s predsjednikom Tuđmanom i generalom Petrom Stipetićem, priključuje se HV. Tijekom rata bio je predsjednik Savjeta HVO-Bosanske Posavine, a istovremeno i načelnik stožera OS Bosanske Posavine do pada većeg dijela područja. Odbijao je integraciju Bosanske Posavine u Hrvatsku zajednicu Herceg Bosnu, dajući ostavku kada su ga željeli postaviti za potpredsjednika Mati Bobanu nakon pada Bosanskog Broda.

Kako vi gledate na proslavu 09.01. koja se slavi u RS-u:

Republika Srpska je američki projekt, mitologija o Jasenovcu je također američka volja skrivanja istine koju znaju i to mogu dokumentirati… Dakle, dovoljno je priupitati za američku ODGOVORNOST i s njima riješiti problem Srba jednostavno, brzo i trajno. Još je dodao kroz odgovor da ponašanje Dodika podsjeća na Sjevernu Koreju!

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Dan-Republike-Svecani-defile-pocinje-u-17-casova-bice-odrzan-i-Hod-casti/809665

Urednik Nikolina B.

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime
Pratite nas

933ObožavateljiLajkaj
3,871SljedbeniciSlijedi
950PretplatniciPretplatiti

Zadnje Objave