10.7 C
Zagreb
Petak, 1 ožujka, 2024

PEĐA GRBIN: “Željka Markić, Vukušić i njihovi asistenti s desnice UBIJAJU LJUDE!”

Izjava predsjednika SDP-a, Peđe Grbina, na press konferenciji, ostavlja mnoge zabrinute zbog nedostatka konkretnih dokaza. Grbin je izjavio: “Željka Markić, Vukušić i njihovi asistenti s desnice UBIJAJU LJUDE!” Ova kontroverzna izjava izaziva pitanja o njezinoj utemeljenosti i političkoj retorici. Bez ikakvih je konkretnih dokaza i zahtijeva pažljivu analizu. Postavlja se pitanje: na temelju čega je Grbin iznio takvu tešku optužbu? Nedostatak konkretnih informacija i dokaza čini ovu izjavu problematičnom i otvara prostor za špekulacije.
Grbinova izjava mogla bi se interpretirati kao pokušaj diskreditacije osoba ili kao emotivna reakcija na njihove stavove. Bez obzira na motivaciju, nedostatak konkretnih argumenata i dokaza ostavlja mnogo pitanja otvorenima. Kakvu političku kulturu promovira takav način izražavanja?

Što Grbin želi poručiti:
Pitanje koje se postavlja jest što je Peđa Grbin želio poručiti ovom izjavom javnosti? Izjava sugerira ozbiljne optužbe protiv osoba koje se bave problemom transrodnosti. Je li Grbin pokušavao mobilizirati svoje pristaše?

Grbin u budućnosti:
Pitanje koje također ostaje otvoreno jest kako bi Grbinova izjava mogla utjecati na budućnost političke scene. Ako bi postao premijer ili zauzeo drugu visoku političku poziciju, hoće li se takva retorika nastaviti ili će politika preći prema dijalogu i kompromisu?
Nedokazane izjave u politici podsjećaju nas na važnost transparentnosti, argumentacije i dokaza u javnoj raspravi. Građani zaslužuju temeljite informacije i činjenice kako bi donosili informirane odluke. Nedostatak dokaza u Grbinovoj izjavi poziva nas na kritičko razmišljanje i promišljanje o političkoj retorici i njezinim implikacijama, posebno ako se promatraju u kontekstu političke budućnosti.

Reakcija dr. Hermana Vukušića na osude od strane Peđe Grbina i cjelokupne ljevice koja podržava izgovorenu optužbu s press konferencije: “Željka Markić, Vukušić i njihovi asistenti s desnice UBIJAJU LJUDE!”
(reakciju dr. Hermana Vukušića prenosimo u cijelosti)

PEĐA GRBIN JE KOZO#£@&Č !!!!!

Tek ovih dana izložen napadima i pokušajima da se spriječi moje izlaganje o porastu broja transrodne djece u Hrvatskoj, predviđenog za sljedeći utorak u Poreču na 18. hrvatskim psihijatrijskim danima, saznao sam za izjavu predsjednika SDP-a Peđe Grbina od 09. veljače ove godine, kada je on sa dijelom oporbe i transaktivistima demonstrativno napustio zajedničku sjednicu odbora za zdravstvo i obitelj na istu temu o kojoj ću pričati o Poreču za par dana.

Da skratim priču, zahvaljujući Peđi i cijeloj bulumenti koja je tada histerično bojkotirala spomenutu sjednicu, na istoj nisu donešeni nikakvi zaključci, a prijedlog jednog je trebao biti da sukladno preporuci Hrvatskog liječničkog zbora i Hrvatska zabrani hormonalne i kirurške intervencije u promjeni spola za mlađe od 18. godina.

To se zahvaljujući Peđi i ekipi nije desilo, a on je odmah po svojem furioznom izlasku iz saborske dvorane za novinare pod Bašćanskom pločom u gomili gluposti između ostaloga izgovorio i sljedeću rečenicu:

“Željka Markić, Vukušić i njihovi asistenti s desnice UBIJAJU LJUDE!”

Za Peđu Grbina osobno mislim da je nesposobni politikant koji cijelu svoju karijeru može zahvaliti onom fejkeru sa Pantovčaka sa kojim je zajedno uništio jednu stranku u kojoj je bilo puni časnih ljudi i socijaldemokrata, te na njega inače ne bih trošio niti riječi niti tinte.

Ali povodom ovih ozbiljnih optužbi izrečenih na račun kolegice Markić i mene osobno koje će Peđa morati dokazati na sudu, počeo sam se o njemu malo raspitivati i iz dobro obaviještenih lokalnih izvora doznao sljedeće:

Kada se u gomili svojih političkih obveza Peđa vikendom nekad vrati u Istru, nerijetko se zna noću obućen u donji veš i kaljače šunjati Učkom, vrebati koze i potom ih seksualno iskorištavati.

Urednik Nikolina B.

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime
Pratite nas

933ObožavateljiLajkaj
3,871SljedbeniciSlijedi
950PretplatniciPretplatiti

Zadnje Objave