8.5 C
Zagreb
Utorak, 23 travnja, 2024

NIKOLA KAJKIĆ: NEMA PREDAJE TO NIJE OPCIJA, ZATO IDEMO DALJE DO CILJA!

“Nikoli Kajkiću otkaz zbog istine, dok policajcu srpske nacionalnosti samo 10% sankcija za odaziv na mobilizaciju u srpsku vojsku!”

Nikola Kajkić, suočen s otkazom, stoji kao primjer hrabrog suočavanja s istinom. Dok se suočavao s nepravdom, drugi policajac srpske nacionalnosti dobio je tek 10% manju plaću zbog mobilizacije u srpsku vojsku.

 Ova situacija baca svjetlo na paradoks Hrvatske – jedine zemlje u kojoj se možeš pridružiti srpskoj vojsci i potom se vratiti u redove hrvatske policije, što izgleda kao plod operacije HDZ-a i SDSS-a.

Hrvatska se pokazuje s dva lica. Dok su neki suočeni s nepravdom i nejednakostima, drugi prolaze kroz privilegiranu rutinu.

Kajkić duboko razočaran šalje poruku javnosti da se unutar MUP-a ne čini ništa kako bi se tome suprotstavilo, pogotovo ako to nije odobrio Pupavac. Dodaje, pravila ne vrijede jednako za sve!

Unatoč što je, kao bivši djelatnik i sada nezavisni vijećnik u Vukovarsko-srijemskoj županiji, osobno otkrio ovu aferu i nastojao da bude procesuirana, nažalost nije uspio postići da  pravda bude zadovoljena.

Gospodin Kajkić poziva na daljnju borbu za istinu i pravdu.

Zbog toga, predaja nije opcija.

Idemo dalje…

https://www.24sata.hr/news/hrvatski-policajac-isao-preuzeti-poziv-srpske-vojske-nikome-to-nije-rekao-sad-ga-vratili-u-mup-969643

Urednik Lili D.

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime
Pratite nas

933ObožavateljiLajkaj
3,871SljedbeniciSlijedi
950PretplatniciPretplatiti

Zadnje Objave