8.3 C
Zagreb
Petak, 1 ožujka, 2024

“Nikola Kajkić – Izazov koji Potresa Premijerovu Vladavinu”

U jučerašnjoj press-konferenciji premijer je iznio oštre riječi o Nikoli Kajkiću nazivajući ga “političkom sintezom s istoka,” a te izjave odmah su postale viralne na društvenim mrežama na koje je i sam Kajkić reagirao.

No, ovaj incident ne bi privukao toliku pažnju da premijer nije pokazivao vidljivu nervozu. Očigledno je da se Kajkić polako pretvara u ozbiljnu prijetnju u petoj izbornoj jedinici gdje je dosada pokazao svojim radom da ima podršku naroda.

Nikola Kajkić je postao sinonim za aktivnost i predanost. Suvišno je više brojati sve Kajkićeve radnje koje su pale na plodno tlo. Možemo samo pitati gdje je sada bivši župan Dekanić?
Njegov politički put obuhvaća širok raspon aktivnosti, od istraživanja za žrtve Ovčare i druge ratne zločine sve do posljednje prijave ministru Gordanu Grlić Radmanu. Ono što je zapaženo u cijeloj ovoj priči nije samo Kajkićeva upornost već i način na koji premijer reagira.

U svakoj demokratski uređenoj državi premijer bi pohvalio razotkrivanje problema kako god se on to zvao pa čak i Nikola Kajkić. Umjesto toga, trenutačna situacija podsjeća nas na premijera vatrogasca koji gasi požar koji su potencijalno izazvali politički piromani. Očito je da nešto dublje leži ispod površine, a cijela priča oko Kajkića samo je vrh ledenog brijega.

U nastavku, u potpunosti prenosimo objave gospodina Kajkića kako bismo bolje razumjeli njegovu perspektivu na ovu situaciju.

IZVOR: fb Nikola Kajkić

Urednik Nikolina B.

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime
Pratite nas

933ObožavateljiLajkaj
3,871SljedbeniciSlijedi
950PretplatniciPretplatiti

Zadnje Objave