8.3 C
Zagreb
Petak, 1 ožujka, 2024

NAJSKUPLJE ULAZNICE ZA PREDSTAVE KOJE SE IZVODE U KAZALIŠTU “SABOR”

Oh, kakva sjajna ideja bila je obrađivati temu koja se odvija u Saboru! Nakon što smo marljivo prionuli na posao, shvatili smo da bi objavljivanje takvih “dragulja” bilo potpuno nepravedno prema smeću, koje bi se tu osjećalo uvrijeđeno. Jer, što je Sabor, ako ne najsvjetliji izlog hrvatske političke scene, pretvoren u pravo kazalište apsurda s najlošijim glumcima koje bi mogli naći.

Sada shvaćamo da sve što se događa unutar tih zidova, i način na koji se to prenosi, ne samo da šteti mentalnom zdravlju nacije, već i izravno vrijeđa svakog poštenog Hrvata. To je kao da pokušavate razumjeti teoriju kvantne fizike dok vas netko hrani bajaderama – nemoguće, a i bolje da ni ne pokušavate.

Stoga smo mudro zaključili da je bolje odustati od daljnjeg istraživanja te teme, jer, budimo iskreni, nema smisla trošiti svoje dragocjeno vrijeme na analizu promocije premijera i oporbe. Oboje su pokazali takvu razinu pristojnosti i odgovornosti da bi im se mogla napisati knjiga – knjiga koja bi, naravno, bila odlična za komediju.

Umjesto da se brinu za stvarne potrebe naroda, kao što su pristojni uvjeti za odlazak u kazalište, naši političari odlučili su pretvoriti saborsku govornicu u svoju osobnu kazališnu pozornicu. I zašto ne? Nije ni čudo što građani bježe iz ove zemlje brže nego što je moguće. Gledati ovo političko cirkusantsko čarolijaštvo zaista je neprocjenjivo iskustvo. Bravo, dragi političari, bravo!

Urednik Embargo

Urednik Nikolina B.

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime
Pratite nas

933ObožavateljiLajkaj
3,871SljedbeniciSlijedi
950PretplatniciPretplatiti

Zadnje Objave