8.5 C
Zagreb
Utorak, 23 travnja, 2024

“DA NIJE ONOGA FEJKERA S PANTOVČAKA, GRBIN NIKADA NE BI BIO PREDSJEDNIK SDP-a!”

Podcast Velebita, koji će bez sumnje potaknuti duboko razmišljanje, donosi u ovoj epizodi razgovor s uglednim gostom, dr. med. Hermanom Vukušićem. Tema koju otvoreno obrađuje jest izuzetno važna: “Tko u Hrvatskoj zagovara promjenu spola kod djece?”

Tijekom emisije, dr. Vukušić dotiče političke teme bez ustručavanja, iznoseći svoje oštre stavove.

Posebno ističe svoje mišljenje o stranci Peđe Grbina (SDP), jasno konstatirajući: “DA NIJE ONOGA FEJKERA S PANTOVČAKA, GRBIN NIKADA NE BI BIO PREDSJEDNIK SDP-a!”

Nije propustio kritizirati ni ekipu iz MOŽEMO!

Vukušić naglašava da je osobno iskusio stranku MOST na primjeru te iznosi svoje sumnje u tu stranku, navodi da im ne vjeruje čak i kada nose darove.

Osim toga, dr. Vukušić upućuje snažan apel svim patriotima i domoljubima da smanje svoje pojedinačne ego-tripove, naglašavajući da je jedini ključ za bolje sutra zajedničko ujedinjenje i sudjelovanje na izborima.

Ova epizoda Podcasta Velebit pruža izuzetan uvid u kompleksnost političke scene Hrvatske te ističe važnost otvorene rasprave o osjetljivim društvenim pitanjima. Pogledajte izravne i iskrene riječi dr. Vukušića o važnim društvenim pitanjima.

Urednik Lili D.

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime
Pratite nas

933ObožavateljiLajkaj
3,871SljedbeniciSlijedi
950PretplatniciPretplatiti

Zadnje Objave