8.3 C
Zagreb
Petak, 1 ožujka, 2024

Što želi Gordan Šebalj?

Kakvi su stvarni ciljevi Gordana Šebalja i što ga motivira u njegovim nastojanjima? Pažljivo smo promatrali njegove aktivnosti od samog osnutka udruge Hrvatski Ratnik, gdje obnaša dužnost predsjednika.

Nije potrebno detaljno elaborirati način djelovanja gospodina Šebalja; umjesto toga, želimo skrenuti pažnju na to zašto njegova prisutnost smeta pojedincima unutar vladajuće strukture.

Kroz analizu Šebaljevih javnih nastupa, postajemo svjesni izražene predanosti ovog čovjeka, ili kako ga neki nazivaju, “TOKARA”, prema domovini. Iz njegovih riječi proizlazi snažna poruka Hrvatskom narodu, potičući ih na buđenje svijesti o važnosti vlastite države. Njegovi govori jasno ukazuju na potrebu da se odbaci jugonostalgija te simboli koji su nanijeli zločin nad hrvatskim narodom, poput zvijezde petokrake.

Ono što čini Gordana Šebalja posebnim jest njegova strastvena predanost domoljublju. Kroz svaki izgovoreni stih, on neizmjerno voli svoju zemlju, a to postaje očito kroz snažne emocije koje prenosi svojim sugrađanima. Njegova ljubav prema Hrvatskoj očituje se u hrabrosti s kojom se suprotstavlja izazovima i otvoreno progovara o problemima koje hrvatski narod prolazi.

U Šebaljevim porukama ne vidimo ništa negativno, već se radi o normalnim izrazima ljubavi prema demokratskoj i suverenoj državi.

Hrvatski branitelji položili su svoje živote za slobodu koju danas uživamo, no Šebalj ističe potrebu da se naša država konačno uredi.

On je jedan od brojnih revoltiranih branitelja koji su, hrabro se izražavajući u miru, odlučili progovoriti o svim problemima koje Hrvatski čovjek nosi – pravo na izbor, sloboda govora i otpor prema negativnostima koje smo naslijedili od bivše države.

U svjetlu svega navedenoga, ne možemo osporiti činjenicu da Šebalj, kao otac petero djece, iskreno štiti govorom i nastoji probuditi svijest kod naroda.

Njegova strast prema domovini ne samo da je očita, već je i zarazna, potičući nas da svi zajedno gradimo bolju budućnost za Hrvatsku.

Urednik Nikolina B.

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime
Pratite nas

933ObožavateljiLajkaj
3,871SljedbeniciSlijedi
950PretplatniciPretplatiti

Zadnje Objave