10.7 C
Zagreb
Petak, 1 ožujka, 2024

MLAN NIMAC: BRANITELJI ZADARSKE ŽUPANIJE ZASLUŽILI SU SVOJ VETERANSKI CENTAR

Upitali smo gospodina Nimca vezano za pokretanje INICIJATIVE VETERANSKI CENTAR ZADAR. Isto tako prenosimo u cijelosti navedenu temu objavljenu na portalu ZADARSKI LIST.

Kako nam govori gospodin Milan Nimac, smatra iz više razloga da Zadarska županija zaslužuje da dobije Veteranski centar za hrvatske branitelje. Mišljenja sam da bi trebao biti izgrađen u Benkovcu, odnosno tri kilometra izvan Benkovca u smjeru Karina gdje zjapi prazna vojarna koja je devastirana uz  nekoliko hektara zemljišta. Za naglasiti je da Benkovac nema ni hotel ni pravi restoran, diskoteku za mlade, salu za vjenčanja ni druge sadržaje neophodne za normalno funkcioniranje ovoga grada. Isto stanje je i u susjednim općinama, mojim rodnim Lišanima, Stankovci Polača Jasenice i Škabrnja.

Foto: Osobna arhiva

Drugim riječima grad Benkovac i okolne općine su kao dijete sa posebnim potrebama i treba im pomoć, pogotovo ako žele zadržati mlade ljude u ovom kraju. Žalosno je što saborski zastupnici  iz naše županije nisu prepoznali navedene probleme našega kraja, te se ne bore za interese naroda kojeg zastupaju.

KOJA JE VAŠA PORUKA ČITATELJIMA?

JOŠ UVIJEK ĆE HRVATSKA TREBATI SVOJE BRANITELJE!

Iako su nas mnogi otpisali, drugi pričaju da smo teret Hrvatskoj državi, treći nas nikad nisu ni željeli ,kao ni državu za koju smo se borili. Neizvjesno stanje u svijetu i bližem okruženju, te nekontrolirani dolazak migranata pokazatelj su da će nas Hrvatska trebati. Politika je sustavno činila sve da nas podijeli i rastočiti , jer smo zajedno bili snaga i za neke politička opasnost.

Foto: Osobna arhiva

Kome je normalnom odgovaralo 1300 braniteljskih udruga? Vrijeme će pokazati da će nas  politika opet pozivati na zajedništvo. Krajnje je vrijeme da se razmisli da se braniteljske udruge ujedine i osnuju dvije udruge proizašle iz Domovinskog rata  vojske i policije, jer ovako podijeljeni ne značimo mnogo.  Podržite ovakav prijedlog, dok ne bude kasno!

Foto: Osobna arhiva

Prenosimo:

https://zadarskilist.novilist.hr/zadar-zupanija/zadar/nimac-pokrenimo-inicijativu-za-veteranski-centar-u-zadru/

Urednik Nikolina B.

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime
Pratite nas

933ObožavateljiLajkaj
3,871SljedbeniciSlijedi
950PretplatniciPretplatiti

Zadnje Objave